Wie ben ik

Mijn naam is Loes en ik ben 35 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de zorg. Nadat mijn zoon bijna een jaar heeft geworsteld met schurft ben ik begonnen met advies geven aan hen die er zelf niet aan uitkomen.

Tijdens de periode dat mijn zoon schurft had volgden we iedere keer trouw de adviezen van zijn arts op maar deze uitleg bleek onvoldoende te zijn. Ik vond dat de begeleiding te kort schoot. Voor mij was dit het moment om me meer te gaan verdiepen in de problematiek van schurft. En ik kwam tot conclusie dat het venijn hem in de staart zit,  namelijk de herbesmetting.

Ik kreeg sterk de behoefte om ook andere mensen te gaan helpen. Omdat ik van dichtbij meegemaakt heb wat het vooral mentaal met iemand doet die niet van schurft afkomt.

Mijn zoon is van de schurft afgekomen.
Nu jij nog!

Contact opnemen

Colombia

Onze privacyverklaring is van toepassing.