Mijn hulp

Mijn hulp gaat verder en is uitgebreider dan de reguliere adviezen,
dat maakt het verschil

Met mijn hulp blijf je het advies van je eigen arts op volgen. Zo ook de
voorgeschreven medicatie. Van mij krijg je geen andere medicatie of middelen
als advies. Wat je van mij wel krijgt is uitgebreide begeleiding, een gedetaileerd stappenplan.
Deze begeleiding heb je nodig om geen herbesmetting meer op te lopen. Mijn ervaring is
dat het advies van de arts stopt op het moment dat het juist dan cruciaal gaat worden.

Ik ga je inzicht geven hoe de besmetting plaats vindt
en hoe je herbesmetting  kan voorkomen


Van mij krijg je gedurende twee weken stap voor stap begeleiding om herbesmetting te voorkomen.
Twee weken lang ben je uit je dagelijkse routine en vergt het veel inspanning, planning en consequent gedrag. Ik maak je bewust van de hoe de besmetting plaats vindt en dus kan voorkomen.  
Samen doorlopen we een heel schema en maken we een plan.

Voor mijn hulp vraag ik eenmalig 28 euro.Begeleiding

De begeleiding bestaat uit een eerste mailcontact en kennismaking. In een telefoon (of video) gesprek probeer ik te ontdekken wat er is misgegaan in het traject van eerdere behandelingen. We gaan een vragenlijst door nemen. Tijdens dit gesprek maak ik ook een inschatting van je woonsituatie (eventueel door een visuele rondleiding door je huis).

Daarna gaan we een 2-wekenplan maken. Tijdens de gehele behandeling moet je alert blijven en wordt van je verwacht dat je je strikt houdt aan de adviezen die je krijgt. Als je de adviezen niet zo nauw neemt, is de kans op herbesmetting groot en is onze energie elders beter besteed.
Het 2-wekenplan bestaat uit voorbereidingsfase, een behandelfase en een nazorgfase.

De voorbereidingsfase bestaat onder anderen uit kleding- en wasvoorschriften en een logistieke planning. Deze fase duurt een paar dagen en neemt veel tijd in beslag.

Na een paar dagen voorbereiden begint de behandelfase.
In deze fase ga je de medicatie gebruiken die de arts heeft voorgeschreven. Vooral deze periode moeten we extra zorgvuldig zijn. Het volgen van mijn adviezen is erg belangrijk! Ook deze dagen bestaan uit veel organiseren. Na een week wordt deze hele behandeling nog een keer herhaald gedurende een week.  We zullen tijdens deze periode regelmatig contact hebben.

In de nazorgfase is het belangrijk dat je de hygiënemaatregelen in acht blijft nemen en je de huid goed blijft verzorgen. Ook krijg je leefregels van mij mee, zeker als je met meerdere mensen in een huis woont. Als alles goed verloopt volgens plan, zou je in deze periode van de huidaandoening schurft af moeten zijn. De jeuk wordt geleidelijk aan minder en er komen geen nieuwe bultjes meer bij.

Contact opnemen

Colombia

Onze privacyverklaring is van toepassing.